2010. június 28., hétfő

BLOOD


Blood című alkotásról…

Mire utal a cím?

A cím nem jelent mást, mint: Vér. A történet nagyjából úgymond a „vér” fogja össze. Blood című alkotásom rendhagyó szemszögből közelíti meg a szerelmes vámpír történeteket, és inkább az árny és sötét oldalát fedi fel, amely nyílván magával a vér ivásával kezdődik.

A történet karaktereit milyen emberi tulajdonságokat mutatnak be?

A Bloodban megforduló szereplők nagyrészt, eléggé összetett személyiségek. Nagyjából, annyira igyekszem emberivé tenni őket, mint ahogy a szituáció engedi.
Igazából a naivságon van először a hangsúly, az álom képeken, valamit aggódás, és féltés nagy szerepet játszik a kezdetekben. De ezekkel együtt az indulatok is eléggé élesen megjelennek, az agresszió éhség, düh…

A történetről mit lehet tudni?

A történet igazából két lány barátságáról szól. Flower és Lara elválaszthatatlan 16 éves barátnők. Imádnak olvasni, zenét hallgatni, elmenni moziba, és egyéb dolgokat művelni, amit ennyi idősen szoktak. DE… Mindketten titkolnak valamit a másik elől. Flower a verekedős és indulatos, meleg jószívű lány éjjelenként hidegvérű gyilkos, és vadássza, a vámpírokat az utcákon… Addig a bájos, romantikus lelkű roppant naiv Lara, halálosan beleszeret, egy jóképű rossz fiúba, akiről megtudja, hogy vámpír.
És innen kezdődik el maga a történet. Flower bátyja Brian egy misztikus lények mániás lánnyal jön össze, aki rengeteg tud a vámpírokról, és egyéb különleges lényekről. És Brian, Flower valamint Anne elkezdik vadászni közösen a vámpírokat. Míg Lara 19 éves bátyja a jóképű egyetemista Shane megsejti, hogy valami nincs rendben a húgával, így legjobb barátjával a csöndes visszahúzódó Arviddal elkezdenek leskelődni a húga után. A Blood nem más, mint két lány harca, a szerelemért és vámpírok megölésért.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése